the third wave - alvin toffler.pdf

15,696 KB

درباره کتاب موج سوم :
موج سوم کتابی مشهور از الوین تافلر است . این کتاب بعد از کتاب شوک آینده وی نوشته شده و در سال ۱۹۸۰ منتشر شده است.
در مقدمه کتاب میخوانیم «پا به هستی گذاشتیم که بخندیم یا بگرییم؟ این مرگ است که بر ما سایه افکنده یا حیاتی است دوباره؟»- کارلوس فوئنتس «موج سوم» نوشته الوین تافلر(۲۰۱۶-۱۹۲۸) محقق و نظریه‌پرداز آمریکایی است.

الوین تافلر  در کتاب موج سوم  به زبانی گویا و روان شرح می‌دهد که انسان‌ها در ابتدا در چه مرحله‌ای از جهت شغلی و سطح فکری قرار گرفته بودند و در این راه چه مراحلی را پشت سر گذراندند و اکنون در چه مرحله‌ای به سر می‌برند. تافلر را اغلب به خاطر پیش‌بینی‌هایش نسبت به آینده می‌شناسند. در بخش‌هایی از این کتاب، آینده انسان‌ها و نحوه‌ی کار آن‌ها در سال‌های آینده و چگونگی عبورشان از موج‌های مختلف زندگی بیان می‌شود و زمان گذشته، حال و آینده مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

این اثر شما را با سبک‌های گوناگون زندگی نیز آشنا می‌کند و موجب می‌شود تا چگونگی پیدایش شغل‌های گوناگون و مزایا و معایب آن‌ها را بهتر دریابید. هم‌چنین نحوه‌ی تغییر در شیوه زندگی، تجارت و ارتباطات را براساس نیازهای انسان و در چهارچوب فناوری‌ها را نیز آموزش می‌دهد.

کتاب  موج سوم در سراسر جهان مورد ستایش و استقبال فراوانی قرار گرفته است. آقای تافلر در این اثر به نمونه‌های فراوان و قابل درکی اشاره می‌کند و تجزیه و تحلیل‌های بسیار فنی و اساسی انجام می‌دهد و شما را با نحوه‌ی پیشرفت علم و مشاغل گوناگون آشنا می‌کند. این کتاب از این قدرت برخوردار است که ذهن انسان‌ها را باز کند، تا بتوانند درک خوبی از مشاغلی که در آینده برایشان مفید بوده، داشته باشند. زیرا با ورود به هر موجی چندین شغل جدید شکل می‌گیرد و طبیعتا تعداد دیگری از مشاغل کمرنگ می‌شوند و یا به کلی از بین می‌روند.

عصر کنونی به اشخاصی تعلق دارد که با تکنولوژی و فناوری اطلاعات آشنایی داشته باشند. زیرا امروزه در حال ورود به موج سوم تکنولوژی هستیم و دو موج یا عصر را پشت سر گذاشته‌ایم.

موج اول را الوین تافلر موج کشاورزی می‌نامد که انسان‌ها بیشتر در کار کشاورزی آن هم به عنوان رعیت فعالیت می‌کردند. درآمدی نداشتند و فقط در ازای غذایی که از ارباب خود می‌گرفتند شبانه روزی برای او کار می‌کردند که مدت زمان کار بسیار طولانی و منفعت آن هم اندک بود.

موج دومی که الوین تافلر در این اثر درباره‌ی آن صحبت می‌کند، موج صنعتی است. در این دوره اصولا اشخاص به مدرسه رفته‌اند و علوم گوناگونی را یاد گرفته‌اند. اشخاصی که در این موج رشد کرده‌اند، اغلب علاقه‌ای به کارهایی هم‌چون کارمندی دارند. این مشاغل در مقایسه با مشاغل موج اول راحت‌تر هستند و حقوقی نیز به آن‌ها پرداخت می‌شود، به همین دلیل معمولا اشخاص رضایت بیشتری دارند.

موج سوم که مد نظر نویسنده بوده و اعتقاد دارد که در حال ورود به این موج هستیم، عصر تکنولوژی و فناوری اطلاعات است. در این موج مشاغلی هم‌چون بازاریابی و تجارت الکترونیک پررنگ‌تر می‌شوند و درآمد آن‌ها نیز نسبت به کارمندی بیشتر است و نیاز به کار کمتری نسبت به کارمندی دارند.

وبلاگ :

http://ketabestan4u2iran.blogfa.com

و

https://ketabestan4uiran.blogsky.com

هشدار مسئولیت فایل آپلود شده بر عهده‌ی کاربر آپلودکننده می‌باشد، لطفا در صورتی که این فایل را ناقض قوانین می‌دانید به ما گزارش دهید.